Kuntokeskuksessa koronatapaus kauppakeskus Triplassa Helsingissä

sztanga-na-silowni

Helsinkiläisessä kauppakeskus Triplassa sijaitsevassa kuntokeskuksessa on ilmennyt vahvistettu koronatapaus.

Altistuminen koronavirukselle on ollut mahdollista Fitness24Seven-kuntosalilla keskiviikkona 29.7. kello 14–15 välisenä aikana.

Fitness24Sevenin tiedotteen mukaan altistumisen kesto ja merkittävyys eivät ole niin suuria, että kyseisiä henkilöitä laitettaisiin karanteeniin.

Kuntokeskuksessamme Helsingin Triplassa on ilmennyt vahvistettu koronatapaus, altistuminen on tapahtunut 29.7 klo 14-15 välillä. Kuntokeskuksessa kyseisenä ajankohtana olleisiin asiakkaisiin on oltu yhteydessä. Altistumisen kesto ja merkittävyys ei ole niin suurta, että kyseisiä henkilöitä laitettaisiin karanteeniin. Kuntokeskuksessa tuona aikana vierailleita kehotetaan kuitenkin tarkkailemaan vointiaan tarkasti 12. Elokuuta asti ja hakeutumaan testiin nopeasti mikäli lieviäkin oireita ilmenee.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi kuume, yskä, päänsärky, pahoinvointi, ripuli, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys.

Helsinkiläiset voivat tehdä koronavirus-oirearvion osoitteessa www.omaolo.fi. Omaolo-palvelu antaa toimintaohjeet ja neuvoo tarvittaessa varaamaan ajan koronavirustestiin. Helsinkiläisiä palvelee myös koronavirusneuvonta numerossa 09 310 10024 (arkisin klo 7-16) ja muina aikoina Päivystysapu, p. 116 117. Muiden kuntien asukkaat voivat koronavirusoireiden ilmetessä ottaa yhteyttä oman alueen terveyspalveluihin.

Olemme tehneet yhteistyötä Helsingin kaupungin Epidemologisen toiminnan kanssa ja noudattaneet annettuja toimintaohjeita.

Löydät yrityksemme toimintasuunnitelman täältä: https://fi.fitness24seven.com/covid-19/

Yleistä käyttöastetta pystyt seuraamaan täältä: 

https://forum.fitness24seven.fi/org/fitness24seven-fi/d/fitness24seven-kavijatilastot/