11235330_728194180615944_8887364498541968619_n

Amer Sports vauhdittaa Fitness-liiketoiminnan kasvua laajentamalla sisäpyöräilyyn

Amer Sportsin Fitness-liiketoimintayksikkö Precor® aloittaa yhteistyön Spinning® sisäpyöräilyohjelman ja Spinner® -pyörien kehittäjän Mad Dogg Athletics, Inc -yhtiön kanssa uusien Spinner -sisäpyöräilylaitteiden tuomiseksi markkinoille vuonna 2016. Monivuotisen maailmanlaajuisen sopimuksen myötä yhtiöt kehittävät yhdessä uuden Spinner-sisäpyörämalliston, ja Precor saa yksinoikeuden uuden malliston valmistukseen ja jakeluun, sisältäen tulevat markkinointi- ja koulutusohjelmat.

“Yhteistyössä Mad Dogg Athleticsin kanssa pystymme laajentamaan toimintaamme kasvavaan sisäpyöräilykategoriaan sekä saavuttamaan johtavan aseman tässä dynaamisessa segmentissä”, sanoo Amer Sportsin Fitness-liiketoiminnan johtaja Rob Barker. “Yhteistyö on osoitus sitoutumisestamme maailmanlaajuisen Fitness-liiketoimintamme kasvun kiihdyttämiseen osana Amer Sportsin kasvustrategiaa.”

Fitness on merkittävä kategoria Amer Sportsille Precor-brändin myötä. Precorin ja Mad Dogg Athleticsin yhteistyön lisäksi Amer Sports laajensi toimintaansa äskettäin toiminnalliseen voimaharjoitteluun Queenax-yrityskaupan myötä. Yhteistyö Mad Dogg Athleticsin kanssa on Amer Sportsille uusi, kasvava fitness-segmentti, joka tarjoaa hyvän mahdollisuuden myynnin kasvattamiseen.

Sopimuksella ei ole vaikutusta Amer Sportsin vuoden 2015 taloudelliseen tulokseen.

Video: Precor & Spinning®: Moving Forward Together