8473dea5-580d-4141-bfdc-6c684bf4a17c-main_image

Joogafestival tuo I love me -messuille kymmeniä eri kokeilutunteja

Lokakuussa järjestettävän I love me -tapahtuman ohjelma laajenee entisestään, kun Joogafestival alkaa tuottaa tapahtuman yhteistyökumppanin ominaisuudessa messuille ohjelmaa. Toiminnallisen alueen tutustumistunneilla voi kokeilla eri joogamuotoja sekä muita joogaa lähellä olevia lajeja koko messujen ajan.

Joogafestival goes I love me -ohjelmakokonaisuus tuo kävijöiden ulottuville joogan eri suuntauksia, joita on useita kymmeniä. Joogan lisäksi tunneilla esitellään mm. pilatesta, asahia ja taijia. Ohjelmaa järjestetään messuhalliin rakennettavissa erillisissä saleissa, ja päivittäin on tarjolla kymmeniä tutustumistunteja.

– Joogafestival goes I love me tuo mahtavan sisällöllisen lisän viime vuonna lanseerattuun Luonnollisesti-tapahtumaan. Voimme tarjota kävijöille entistä enemmän vaihtoehtoja ja toiminnallista ohjelmaa. Uskon, että innokkaita kokeilijoita riittää, vaikka tunneista peritäänkin pieni osallistumismaksu, arvioi Messukeskuksen tuotekehityspäällikkö Reija Könönen.

– Nykyisen kiireen keskellä jooga rauhoittaa ja tasapainottaa niin kehoa kuin mieltä. Jooga sopii kaikille. I love me-tapahtumassa haluamme esitellä joogaa laajasti, varsinkin mahdollisille uusille harrastajille. Tapahtumassa uusien lajien kokeilu on tehty mahdollisimman helpoksi ja tunnit on suunniteltu kaiken tasoisille, kertoo Joogafestival-tapahtuman tuottaja Antti Sipinen.

Joogafestival järjestetään keväisin Helsingissä ja syyskuussa ensimmäistä kertaa myös Turussa. Tapahtumaan kuuluu harjoitusten ja luentojen lisäksi näyttely, jossa on tänä keväänä mukana yli sata yritystä. Osa niistä on ollut jo aiemminkin mukana I love me -messukokonaisuudessa.

Luonnollisesti-tapahtuman lisäksi I love me –tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Muotimessut, Kauneusmessut, Terveysmessut sekä Koru & kello. I love me 16.–18.10.2015 Messukeskuksessa Helsingissä.