ctjhru9rq4t8oc7vtrwv

Yoogaia, maailman ensimmäinen interaktiivisia livetunteja tarjoava nettijoogasali, on valittu Vuoden Liikuntatuote 2014 kandidaatiksi. Yoogaia on toiminut menestyksekkästi suomeksi vuoden 2014 alusta ja palvelulla on jo useita tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä sekä kotimaassa että ulkomailla. Yoogaia tuo raikkaan tuulahduksen perinteiseen jooga- ja fitnessmarkkinaan. 

Vuoden Liikuntatuote -kilpailun tulokset julkistetaan 6.3.2015 GoExpon yhteydessä pidettävässä palkintojenjakotilaisuudessa. Tuomaristo valitsee kandidaattituotteista Vuoden liikuntatuotteeksi yhden kotimaisen ja yhden ulkomaisen tuotteen. Lisäksi tuomaristo valitsee palvelu- ja konseptisarjan voittajan. Tuomariston valintojen ohella julkistetaan yleisön suosikki. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan 1.3.2015 saakka.

Yoogaia mahdollistaa harjoittelun oman kodin rauhassa, ammattitaitoisten opettajien henkilökohtaisessa ohjauksessa, ilman jäsenyyssitoumuksia ja vain murto-osalla normaalin kuntosalin kuukausihinnasta. Yoogaian tunneille voi osallistua mistä vain ja käyttöön tarvitaan ainoastaan tietokone sekä nettiyhteys. Henkilökohtainen ohjaus tapahtuu oman webbikameran kautta. Yoogaian tuntivalikoimassa on joogan lisäksi pilates-, kahvakuula- ja syvävenyttelytunteja sekä kehonpainoharjoituksia.
Globaali palvelu lanseerataan The Web Summit -tapahtumassa 4.11.2014. Parhaillaan Yoogaia rakentaa kansainvälistä tiimiä sekä rekrytoi jooga- ja fitnessopettajia vastaamaan globaalia palvelutarjoomaa.