Pohjoismaisten lajien maailmancupviikonloppuna 28.-30.11. Ruka Nordicissa kisavieraat pääsevät avaamaan myös oman hiihtokautensa. Rukan kylän ytimeen kisaviikonlopuksi rakentuva uusi Test Center toimii hiihtokauden avausmessuina niin hiihdon harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Kauden väline- ja tarvikeuutuuksien lisäksi Test Center tarjoaa asiakkailleen tietoiskuja hiihdosta sekä testiladun suksiuutuuksien testaamiseen. Kaltiolammen läheisyydessä sijaitsevasta Test Centeristä on nopeaa ja helppoa piipahtaa testiladulla. Test Center rakennetaan yhteistyössä paikallisten yritysten, maahantuojien, välinevalmistajien ja alan ammattilaisten kanssa. Ohjelma- ja juontoyhteistyötä tehdään Hiihto-lehden kanssa.

“Haluamme rakentaa Ruka Nordicista koko Suomen hiihtokansan avaustapahtuman. Upeiden olympiasankareidemme kisasuoritusten lomassa jokainen voi nyt itsekin suunnata laduille ja kokeilla kauden uutuuksia. Testiladun lisäksi on mahdollisuus kokeilla omia kykyjä maailmancupin maastoissa, kun harrastajat pääsevät testaamaan kisalatuja iltaisin kisojen jälkeen”, kertoo tapahtuman kehittämisestä vastaava Ruka Kuusamon Matkailuyhdistyksen toimitusjohtaja Mats Lindfors .

Maailmancupin kisalatu on testikäytössä torstaista lauantaihin klo 18-20 välisenä aikana.

Test Centeristä löytyy ohjelmaa myös perheen pienimmille. Viikonlopun ajan Suomen Hiihtoliiton Lasten Mäkiviikko sekä Burtonin Snoukkamaa tarjoavat lapsille iloista liikkumista talvilajien parissa.

Test Centeriin on vapaa pääsy, kuten myös lasten hiihto- ja snoukkamaihin.

Tutustu Test Centeriin sekä ohjelmaan osoitteessa: http://www.rukanordic.com/testcenter/
Päivitetyt tiedot löytyvät yllä olevasta osoitteesta.

Test Centerissä mukana ovat:
Hiihto-lehti, Prisman urheiluosasto – Koillismaan Osuuskauppa (Rode-voiteet, Rossignol), SkiSelector, Tmi Seppo Keltamäki (Vauhti, Peltonen, Rex), OneWay Sport, RukaStore, Aste BrandStore, Future Finland ja Wolf Sport (Salomon, Alpina, Craft).