isosyotelogo

HIIHTOKESKUS ISO-SYÖTE AVAA ENSIMMÄISEN RINTEEN LAUANTAINA 25.10.2014 KLO 10.00

Mukavan pakkasjakson jälkeen avaamme ensimmäisen rinteen lauantaina klo 10.00 toisena hiihtokeskuksena Suomessa.

Alueelta löytyy myös hiihtolatuja jo 13 km.

Hiihtokeskus Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonne Helsingistä kertyy matkaa 750km.

Iso-Syöte on perinteinen hiihtokeskus jossa laskettelu ja hauskanpito lumella ovat pääasiassa. Hiihtokeskuksessa on yhteensä 16 rinnettä ja kuusi hissiä. Suomen lumivarmimmalla alueella sijaitsevassa keskuksessa panostetaan erityisesti lapsiperheisiin sekä freestylelaskijoihin. Hiihtokeskus Iso-Syötteeseen kuuluu rinnetoimintojen lisäksi vuokraamo, hiihtokoulu ja lastenhoitotalo. Tunturin ympäristössä sekä kansallispuistoalueella kulkee 120 kilometriä pitkä latuverkosto. Suomen hiihtokeskusyhdistys valitsi Iso-Syötteen vuoden 2012 parhaaksi hiihtokeskukseksi.