cff576c0-1aef-4141-97fd-f317915e2323-main_image

I love me -messuilla joogataan yli 40 ohjaajan erilaisilla tunneilla. Kuva: Messukeskus.

I love me -tapahtuman ohjelmassa on ennennäkemätön lajikirjo joogaa ja muita hitaita lajeja. Joogafestival goes I love me -ohjelmakokonaisuus tuo kävijöiden ulottuville yli sata ohjattua tuntia. Lajeina on useita kymmeniä joogan eri suuntauksia sekä muita hitaita lajeja. I love me järjestetään 16.-18.10. Messukeskuksessa Helsingissä.

Joogafestival joes I love me tuo Messukeskukseen todellisen joogakeitaan. Tuttujen hathajoogan, yinjoogan ja astangajoogan lisäksi messuilla voi kokeilla esimerkiksi rocket-, sivananda- ja strala-joogaa sekä tuulijooga ja vuodenaikajoogaa. Juoksijoille, urheilijoille ja aloittelijoille on omat teematuntinsa, samoin stressin- ja mielenhallintaan sekä unelmien toteuttamiseen. Joogan lisäksi maistiaisia on mm. shaktitanssista, taijista, qigongista, asahista, chiballista ja pilateksesta.

– Hitaat, pehmeät ja meditatiiviset lajit sekä pitkät venytykset tuovat vastapainoa hektiselle arjelle töissä ja kotona. Siksi nämä lajit ovat tällä hetkellä niin suosittuja, arvioi Joogafestival-tapahtuman tuottaja Antti Sipinen.

Joogafestivals-tunneilla pääsee tutustumaan yli 40 eri joogaohjaajaan ja heidän tapaansa opettaa. Pääkaupunkiseudun eturivin joogaopettajien ja tunnettujen ulkomaisten joogaohjaajien lisäksi mukana ovat myös musiikkimaailmasta tutuiksi tulleet Jore Marjaranta ja Mariko. Molemmat ohjaavat messuilla hathajoogaa.

– Jooga antaa minulle fyysistä voimaa ja joustavuutta sekä virkistää ja auttaa jaksamaan arjen aherruksessa. Pyrin aina siihen että ohjaamani joogatunnit ovat erilaisia ja monipuolisia. Toivon että tunnillani pystyy unohtamaan joogamaton ulkopuolella olevan maailman hetkeksi ja keskittyä vain itseensä, samalla kun fyysinen suoritus virkistää kehon ja mielen, kertoo Jore Marjaranta.

I love me -tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Terveysmessut, Luonnollisesti, Muotimessut, Kauneusmessut sekä Koru & kello. I love me 16.–18.10.2015 Messukeskuksessa Helsingissä.

Linkit

Tapahtuma facebookissa

Tapahtuman nettisivut