30. ELIXIA-liikuntakeskus avasi Espoon Matinkylään

dheo3nulgywwm6nts15k

Kuvassa: ELIXIA Iso Omenan Club Manager Heini Peltonen ja Assistant Club Manager Milla Rajanti.

Liikuntakeskus ELIXIA jatkaa uusiin toimipisteisiin ja kuntokeskusten perusparannuksiin investoimista. Suomen 30. ELIXIA-keskus avasi Espoon kauppakeskus Iso omenaan lauantaina 8.8.2020.

Uusi ELIXIA Iso Omena avasi ovensa treenaajille viikonloppuna. Ennen avausta keskuksessa suoritettiin mittava remontti, jonka myötä aikaisemminkin liikuntakeskuksena toimineisiin tiloihin saatiin enemmän harjoittelutilaa cardio-, laite- ja vapaapainoalueelle sekä mm. sauna- ja pesutilat uudistettiin täysin. ELIXIA Iso Omena tarjoaa normaalin ryhmäliikunta- ja yksilöharjoittelun lisäksi Hot-tunteja, joita pidetään vähintään 36-asteiseksi lämmitetyssä ryhmäliikuntastudiossa. Kaikki kuntosalin laitteet ovat täysin uusia, ja Personal Trainerit auttavat jäseniä kuntosaliharjoittelussa.

– ELIXIA Iso Omena tarjosi meille loistavan tilaisuuden laajentaa palvelutarjontaamme Espoossa, kertoo Jussi Raita, ELIXIA Finlandin Country Manager.

Uuden kuntokeskuksen remontin ja avauksen lisäksi ELIXIA on panostanut kesän aikana lukuisten toimipisteiden perusparannuksiin. Turun ELIXIA Triviumin ja Centrumin sekä pääkaupunkiseudun ELIXIA Länsiväylän ja Hertsin remontit ovat loppusuoralla.

– Kehitysstrategiamme mukaisesti remontoimme ja päivitämme keskuksiamme suunnitelmallisesti. Sen lisäksi etsimme aktiivisesti uusia liikepaikkoja keskeisiltä sijainneilta, jotta voimme avata kuntokeskuksia lähelle ihmisten päivittäisiä liikkumisympäristöjä kuten kotia ja työpaikkaa. Näin pystymme madaltamaan ihmisten kynnystä lähteä liikkeelle ja auttamaan heitä onnistumaan tavoitteissaan, Raita päättää.