12072788_1475970862732073_777975398744156488_n

Rush avaa Suomen ensimmäisen trampoliinipuistonsa vuoden vaihteessa Helsingin Pitäjänmäellä osoitteessa Valimotie 25.

“Rush trampoliinipuisto saa adrenaliinit virtaamaan vauhdikkailla ja hauskoilla aktiviteeteilla ja sopii kaiken ikäisille,” sanoo Mikko Vihersalo, yksi Suomen Rush trampoliinipuiston perustajista. “Valtavat toisiinsa kiinnitettävät trampoliinielementit muodostavat erilaisia trampoliinialueita kuten monitoimi-, 3D polttopallo-, aerobic- ja donkkaustrampoliinit.” Rush trampoliinipuisto tarjoaa fyysisesti tehokasta hauskanpitoa myös ryhmille kuten yritysten TYKY-tilaisuuksiin ja lasten synttärikutsuille. “Trampoliinialueiden reunoilla on kallistetut trampoliiniseinät, joten seinille hyppiminen on täällä kirjaimellisesti sallittua. Rakennamme myös muutaman muun vauhdikkaan jutun joissa G-voimat ja voltit saavat kunnolla kyytiä… näistä myöhemmin lisää,” kertoo Vihersalo.

“Olin edelliseltä ammatiltani ilmavoimien Hornet-lentäjä ja innostus temppuihin, vauhtiin ja extreme-juttuihin syntyi kai sitä kautta”, sanoo Vihersalo. Hävittäjälentäjäkoulutuksessa trampoliinitreenaamista on käytetty selän- ja niskan vahvistamiseksi sekä lihaskunnon ja tasapainon kehittämisessä. Temppuilu trampoliineilla kehittää myös taito- ja koordinaatio-ominaisuuksia. “Taivaalla tehdyt silmukat ja tynnyrit vaihtuvat nyt trampoliinivoltteihin ja kierteisiin,” naurahtaa Vihersalo.

Rush trampoliinipuistoja operoi Suomessa Mikko Vihersalo ja Harri Puhakka yhteistyössä Rush Trampoline parks of American kanssa. Ensimmäinen Rush trampoliinipuisto avasi ovensa USA:n Kaliforniassa ja on sen jälkeen laajentunut jo muualle Yhdysvaltoihin, Etelä-Afrikkaan ja avaa pian kohteita myös Britanniassa ja muualla Euroopassa. Maailmanlaajuisesti Rush trampoliinipuistot ovat Yhdysvaltalaisen Arch Adamsinjohdossa. Adams on myös Yhdysvaltalaisen Funspot trampoliinitehtaan omistaja. Kaikki trampoliinipuiston osat ja kalusteet rakennetaan yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella Funspotin tehtaalla jousista ja trampoliinikankaista lähtien. Hartwellissa Georgian osavaltiossa sijaitseva Funspotin trampoliinitehdas on maailman suurin trampoliinipuistojen valmistaja.

Trampoliinipuiston operointi työllistää kymmeniä ihmisiä. “Tarvitsemme reippaita ja positiivisia työntekijöitä, jotka vastaavat turvallisesta, sujuvasta ja vauhdikkaasta hauskanpidosta,” sanoo Harri Puhakka. Trampoliinipuistossa turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. “Välineiden ja suorituspaikkojen turvallisuusnäkökulmat huomioivasta suunnittelusta vastaa Funspot. Lisäksi jokaisen hyppijän tulee tutustua trampoliinipuiston turvallisuusohjeeseen ja turvallisuutta valvotaan paikan päällä ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta,” valottaa Puhakka.

Maailman ensimmäinen sisätrampoliinipuisto avattiin Yhdysvalloissa Las Vegasissa vuonna 2004 ja nyt puistoja on maailmanlaajuisesti jo yli 400. Investoinniltaan yli miljoonan euron hanke tulee olemaan pohjoismaiden ensimmäinen trampoliinipuisto laajuudessaan ja monipuolisuudessaan. Rush Helsingin avajaisia tähtäillään vuoden vaihteeseen. Projektin etenemistä ja tarkkaa avajaishetkeä voi seurata nimellä “rushhelsinki” sosiaalisessa mediassa. Yhtiön tavoitteena on rakentaa Rush trampoliinipuistoja myös muualle Suomeen. Sopivista liiketiloista neuvotellaan tällä hetkellä sekä pääkaupunkiseudulla että muutamalla muulla paikkakunnalla ympäri Suomea.

Yhteystiedot:                                                    
www.rushfinland.fi
facebook.com/rushhelsinki
Instagram: rushhelsinki